Til je organisatie naar een next level
Bedrijfsvoering HR - Payroll - Financiën

Weer grip op je zaak

Hoe haal je eruit wat erin zit?
Veel managers en ondernemers lopen er tegenaan: ze werken keihard, maar hebben onvoldoende grip op hun bedrijf. Er worden bijvoorbeeld té veel fouten gemaakt, medewerkers ervaren werkdruk, er zijn werkachterstanden, er wordt onvoldoende samengewerkt en systemen werken niet naar behoren. Je doet wat je kunt, maar veranderingen en vernieuwingen komen maar moeilijk van de grond en resultaten blijven achter. Je haalt er niet uit wat erin zit.

Is het hoog tijd om een aantal zaken naar een ‘next level’ te tillen. Vraag je jezelf waar je moet beginnen en hoe je moet omgaan met een aantal dilemma’s die zich telkens weer voordoen?


ReftLight

Je weg vinden en koers houden

ReftLight adviseert en begeleidt organisaties bij het oplossen van vraagstukken op het gebied van bedrijfsvoering, HR, payroll en financiën.

Snel de vinger op de zere plek
Praktijkgerichte oplossingen die werken
Uitdagende, maar realistische doelen
Vertalen van doelen naar passende aanpak
Resultaatgerichte aanpak

Snel zicht op belangrijke knelpunten

Voorwaarden voor groei

Alles begint bij een functionele analyse. Wat gaat er goed in je bedrijf (en wil je vooral behouden) en wat zijn de knelpunten die veroorzaken dat de resultaten, kwaliteit en groei die je voor ogen hebt, niet worden gehaald?

In korte tijd brengen we knelpunten in kaart, stellen we uitdagende, realistische doelen en bedenken we een efficiënte aanpak om de gewenste verbeteringen concreet te realiseren.naar boven